Welkom op de site van amateurvoetbalvereniging BLUE STARS uit Wingene

Blue Stars Zaalvoetbaltornooi

Terugblik op het outdoor-zaalvoetbaltornooi van zat. 30/06/2007

Trofeeën 2007

Het was de dagen vooraf wat bang uitkijken wat het weer ons zou brengen, maar de weergoden waren ons gunstig gezind en uiteindelijk bleek het een ideaal voetbalweertje: zo goed als droog, niet te koud en niet te warm.

Ook op sportief vlak verliep alles vlekkeloos. Alle 28 ingeschreven ploegen waren present en gaven het beste van zichzelf. In de 112 wedstrijden viel geen enkele rode kaart. Enig minpuntje was de forfait van een ploeg voor hun laatste wedstrijd. Maar al bij al onze felicitaties voor alle spelers en verantwoordelijken die voor een geslaagd tornooi zorgden.

Een dikke proficiat ook aan de scheidsrechters voor hun vakkundige leiding, en een speciaal dankwoordje voor coördinator Eddy die het strakke speelschema goed bestudeerd had om de scheidsrechters te verdelen over de vele wedstrijden, resulterend in een perfecte timing.

Voor de organisatoren zelf was het dit jaar eventjes wennen. Na jarenlang gebruik van de sporthal, deels als kleedkamers en deels als cafétaria, werd nu een deel van de gloednieuwe sportinfrastructuur ter onzer beschikking gesteld hiervoor. Met onze dank aan de gemeente Wingene, in het bijzonder ook aan de burgemeester voor het uitreiken van de bekers en het schenken van een trofee voor de eerste Wingense ploeg.

Tot slot ook een woord van dank aan alle helpers (o.a. bestuursleden, spelers en hun respectievelijke partners) en last but not least onze Toontje, voor de perfect ogende terreinen.

Om de statistieken te vervolledigen volgt hieronder nog wat cijfer- en fotomateriaal.

Onderstaande documenten kunt u bekijken in Word-formaat of in PDF-formaat 
Voor PDF-files hebt u "Adobe Acrobat Reader" nodig: dit kunt u hier downloaden

 Word

  Pdf

 Uitslagen en rangschikkingen van de reekswedstrijden

Alle reekswedstrijden + rangschikking Alle reekswedstrijden + rangschikking

 Uitslagen halve finale wedstrijden

Uitslagen halve finale wedstrijden Uitslagen halve finale wedstrijden

 Uitslagen finale wedstrijden

Uitslagen finale wedstrijden Uitslagen finale wedstrijden

 Eindrangschikking tornooi 2007

Eindrangschikking tornooi 2007 Eindrangschikking tornooi 2007

 Klik hier voor meer foto's van het tornooi 2007            

Op onderstaande foto ziet u de 2 finalisten, met links het winnende team van 'FORZA 2004' uit Aalter dat het met 2-0 haalde tegen het team rechts van 'SW VV UNITED' uit Tielt.

Finalisten 2007

Copyright © Blue Stars Wingene