Welkom op de site van amateurvoetbalvereniging BLUE STARS uit Wingene

Blue Stars Zaalvoetbaltornooi

Terugblik op het outdoor-zaalvoetbaltornooi van zat. 27/06/2009

Trofeeën 2007

De dagen vóór het tornooi waren behoorlijk warm en niets deed vermoeden dat het op de tornooi-dag zelf anders zou zijn. Het was dan ook even raar opkijken ’s morgens toen er water uit de hemel kwam gevallen nog vooraleer er een bal was aangeraakt. Ook de eerste wedstrijden hadden er nog wat onder te lijden, maar gelukkig klaarde het al vrij snel op en kon de rest van het tornooi in een aangenaam weertje worden afgewerkt.

Voor de 29e editie van dit tornooi waren 28 ploegen ingeschreven. Helaas bleek er eentje zonder verwittiging zijn kat te hebben gestuurd, zodat dit onvermijdelijk tot een aantal forfait-wedstrijden leidde.

Dank zij de sportieve houding van de aanwezige ploegen en de vakkundige leiding van onze scheidsrechters verliep op sportief vlak verder alles naar wens, met dank aan allen hiervoor. Het orgelpunt werd een spannende finale met 2 sterke ploegen, waarbij Real Roeselare het nipt haalde met 3-2 tegen MVC ’t Glazen Dak uit Dentergem.

Wij bedanken hierbij ook de gemeente Wingene die, ondanks alle heisa in en rond de sporthal wegens de organisatie van het Belgisch Kampioenschap Vinkenzetting, ons toch de nodige infrastructuur ter beschikking stelde en ook nog een trofee schonk aan de beste Wingense ploeg. Dit bleek uiteindelijk De Pretraketjes, op een mooie 4e plaats.

Na de uitreiking van de trofeeën was er nog een speciale attentie voor scheidsrechter-coördinator Eddy Vandaele die, na ettelijke jaren van gewaardeerde medewerking, zijn afscheid aankondigde. Wij hopen stilletjes dat hij nog op zijn beslissing terugkomt…

Tot slot uiteraard ook een woord van dank voor allen die meegeholpen hebben voor het welslagen van dit tornooi.

Hieronder vind je nog enig cijfer- en fotomateriaal.

Onderstaande documenten kunt u bekijken in Word-formaat of in PDF-formaat 
Voor PDF-files hebt u "Adobe Acrobat Reader" nodig: dit kunt u hier downloaden

 Word

  Pdf

 Uitslagen en rangschikkingen van de reekswedstrijden

Alle reekswedstrijden + rangschikking Alle reekswedstrijden + rangschikking

 Uitslagen halve finale wedstrijden

Uitslagen halve finale wedstrijden Uitslagen halve finale wedstrijden

 Uitslagen finale wedstrijden

Uitslagen finale wedstrijden Uitslagen finale wedstrijden

 Eindrangschikking tornooi 2009

Eindrangschikking tornooi 2009 Eindrangschikking tornooi 2009

 Klik hier voor meer foto's van het tornooi 2009            

Op onderstaande foto ziet u de 2 finalisten, met bovenaan het winnende team REAL ROESELARE uit Ardooie dat het met 3-2 haalde van MVC ’t GLAZEN DAK uit Dentergem.

Finalisten 2009

Hieronder de 2 ploegen die net niet de finale haalden en dus streden voor plaats 3 en 4, met bovenaan het winnende team van SNOOKERGAAIKES uit Ingelmunster en eronder DE PRETRAKETJES, die tevens 1e Wingense ploeg werden.

3e en 4e plaats 2009

De beker voor de FAIRPLAY was dit jaar voor de JUNIORES van VK KACHTEM.

THOMAS VLAMINCK (links op de foto hieronder) van ploeg TRAITEUR DUYVEJONCK werd de fiere bezitter van de trofee BESTE SPELER van het tornooi.

Beste speler 2009

Op de foto hierna de afscheidnemende (of toch niet?) Eddy als coördinator-scheidsrechter, na het in ontvangstnemen van een kleine attentie voor zijn jarenlange medewerking.

afscheid Eddy als coördinator-scheidsrechter

Copyright © Blue Stars Wingene